Millainen on toisinajateltu tulevaisuus? Katso SuomiAreena-video!

Media: 
|

Mitä annettavaa taiteella ja taiteilijoilla on Suomen tulevaisuudelle? Millaisia vastauksia taide tarjoaa Suomen tulevaisuuden haasteisiin, jos käännämme aivomme toiseen asentoon?

Creative and Inclusive Finland oli mukana järjestämässä Toisinajateltu tulevaisuus -keskustelutilaisuutta SuomiAreenassa 13.7. Keskustelussa pohdittiin, onko taiteella oman itseisarvonsa lisäksi myös sellaisia hyvinvointiin ja talouteen liittyviä mahdollisuuksia, joita yhteiskunnallisessa päätöksenteossa ei vielä tunnisteta ja tunnusteta kyllin hyvin.

Lahjakkaat rokkirikolliset ponnistavat biisipajoista

Media: 
|

Mun juttu -hankkeen Taideyliopiston toteutuksessa käynnistyivät viime marraskuussa biisipajat Haminan nuorisotalolla. Biisipajojen ohjaajana toimii muusikko ja säveltäjä Tomi Pekkola. Aktiivisia nuoria on viikoittain toiminnassa mukana noin kymmenen hengen porukka. Taideyliopiston Avoimen kampuksen Mia Seppälä kävi paikan päällä kuulemassa kokemuksia.

Kaj Mickos: Race for innovation

Media: 
|

Creative and Inclusive Finlandin Innostu innovaatioista -tapahtumassa Aalto Design Factoryssa (Espoo) 25.11.2015 emeritusprofessori Kaj Mickos kertoi keynote-puheessaan, miten innovaatioista tehdään konkretiaa. Katso puheenvuoron yhteenveto.

Asiasanat