Ite tein ja pärjäsin! Neljä ideaa nuorten innostamiseen

Keskiviikko, maaliskuu 15, 2017 - 13:45 - 15:45
Wanha Satama, SALI D
Pikku Satamakatu 3-5, 00161 Helsinki
Liput: 40-270€
Creative and Inclusive Finland esittelee Sosiaalialan asiantuntijapäivillä neljä tapaa innostaa nuoria.

Miten ohjata nuori osallisuuden polulle? Kuinka päästä samalle aaltopituudelle iskemään yhdessä innostuksen kipinöitä? Liikuntaseikkailun suunnittelu tai vapaaehtoistyö festareilla voimaannuttaa! Virtuaalimaailmassa on helppo pyytää läksyapua tai käyttää luovuuttaan tarinoimiseen.

Creative and Inclusive Finland järjestää Sosiaalialan asiantuntijapäivillä tilaisuuden otsikolla "Ite tein ja pärjäsin! Neljä ideaa nuorten innostamiseen".

Case-esimerkkien innoittamana ammattilaisista ja nuorista koostuva paneeli pohtii osallisuutta ja rikastaa ideoita yhdessä yleisön kanssa. Tilaisuuden moderaattorina ja nostattajana toimii rap-artisti Paleface.

Case-esittelyt:

Paneelissa ovat mukana:

  • Ville Turkka, Icehearts
  • Katja Mannerström, Helsingin Ohjaamo
  • Jim Koskinen, Ruuti-ryhmä

 

Sosiaalialan asiantuntijapäivät järjestetään 14.–15.3.2017 Wanhassa Satamassa Helsingissä. Asiantuntijapäivät tarjoavat tietoa hyvistä käytännöistä sekä asiaa muun muassa työhyvinvoinnista, vaikuttamisesta ja ammattietiikasta sosiaalialan ammattilaisille.

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Lisää tietoa: www.asiantuntijapaivat.fi

Tilaisuus lähetetään suorana Facebook-sivullamme. Keskustelua voi seurata ja käydä somessa tunnisteillamme #OsaajienSuomi ja #DelaKreativt.