Photo: Nuori2017

4 tapaa olla läsnä digissä ja livenä – NUORI2017

Keskiviikko, maaliskuu 29, 2017 - 10:30 - 12:00
Tampere
Liput: 90-170€
Creative and Inclusive Finland esittelee NUORI2017-tapahtumassa neljä tapaa kohdata nuori.

Diginatiivit navigoivat verkoissa kuin kotonaan. Millaisia mahdollisuuksia virtuaalimaailma tarjoaa nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille? Tarve kasvokkaisille kohtaamisille ja aidolle läsnäololle on edelleen olemassa. Creative and Inclusive Finland järjestää NUORI2017-tapahtumassa ohjelmaa keskiviikkona 29.3. klo 10.30–12.00 teemalla "4 tapaa olla läsnä digissä ja livenä".

Esittelemme neljä innostavaa tapaa kohdata ja tukea nuoria:

Esimerkkien innoittamana ammattilaisista ja nuorista koostuva paneeli pohtii osallisuutta ja erilaisia tapoja kohdata nuori. Tilaisuuden moderaattorina toimii rap-artisti Paleface, joka nostattaa tunnelmaa ja kommentoi tilaisuuden teemoja myös musiikin keinoin.

Tilaisuudessa julkistetaan Ilmianna innostaja -kampanjassa löydetyt inspiroivimmat tarinat. Voit ilmiantaa henkilöitä, jotka innostavat nuoria, osoitteessa www.ilmiannainnostaja.fi 12.3.2017 saakka!

Tilaisuus streamataan Creative and Inclusive Finlandin Facebook-sivulla.

Voit seurata ja käydä keskustelua somessa tunnisteilla #OsaajienSuomi ja #DelaKreativt.

NUORI2017 on kaikkien aikojen suurin nuoriso- ja kasvatusalan ammattilaistapahtuma. NUORI2017 kutsuu kohtaamaan, verkostoitumaan ja käymään yhteiskunnallista keskustelua. Monipuolinen ja ajankohtainen ohjelma vahvistaa osallistujien tietoja ja taitoja, antaa oivalluksia sekä käsittelee ajankohtaisia aiheita niin toimialan sisältä kuin laajemminkin yhteiskunnallisesti. Lisää tietoa ja ilmoittautuminen: www.nuori2017.fi

Meillä on koko tapahtuman ajan oma messupiste Tampere-talon 2. kerroksessa – tule moikkaamaan!