Luovan osaamisen ideajamit – Kouvola

Keskiviikko, marraskuu 1, 2017 - 12:00 - 16:00
PATO KLUBI, Kuusankosken Taideruukki
Kyminväylä 2, Kouvola
Vapaa pääsy

Onko sinulla luova idea? Tule inspiroitumaan ja kehittämään ideoitasi kanssamme luovan osaamisen ideajameihin! Kuulemme tilaisuudessa esityksiä ja keskustelemme siitä, miten taiteilija tai palvelumuotoilija voi toimia kaupungin kehittäjänä ja miten palvelumuotoilun opiskelijoita voisi hyödyntää paremmin. Ideajameissa kerrotaan myös, mikä on luovan osaamisen ESR-haku, millainen on hyvä idea ja kuka voi hakea. Hankehaku on käynnissä 30.11.2017 saakka.

Mitä? Luovan osaamisen ideajamit – Taiteilija kaupunkikehittäjänä
Missä? PATO KLUBI, Kuusankosken Taideruukki, Kyminväylä 2D, Kouvola (kartta)
Milloin? 1.11.2017 klo 12.00–16.00

Puhujat:

  • Ilari Salomaa kertoo XAMKin muotoilijoiden yhteisön toiminnasta ja puhuu siitä, miten opiskelijoita voisi hyödyntää entistä paremmin kaupungin kehittäjinä.
  • Tiina Ikkonen kertoo CityDrivers-hankkeesta, jonka tavoitteena on saada luovan alan osaajat mukaan yritysten, kaupunkien ja maakuntien innovaatio- sekä palvelutoimintaan.
  • Ekaterina Malukina kertoo Noheva Luova Osk:n toimintatavasta ja esimerkeistä, joiden kanssa he ovat työskennelleet.
  • Piia Kleimola kertoo ajatuksiaan taiteen ja yrittäjyyden yhdistämisestä sekä kokemuksiaan Turvallinen maa -projektista, joka oli turvapaikanhakijoiden ja kantaväestön kohtaamisia edistävä taide- ja teatteriprojekti.
  • Katriina Rosavaara kertoo, mikä on luovan osaamisen ESR-haku, millainen on hyvä idea ja kuka voi hakea. Häneltä saa myös tarvittaessa apua tiimiytymiseen ja sparraukseen.

 

Ilmoittaudu 27.10. mennessä sähköpostilla Marjo Suvirannalle tai Antti Leppilammelle ( tai  )!

 

Lyhyesti luovan osaamisen ESR-hausta:

Monialaisten hankkeiden toivotaan lisäävän luovan osaamisen hyödyntämistä kasvu- ja rakennemuutosaloilla toimivissa yrityksissä sekä liike-elämässä, oppilaitoksissa tai julkisella sektorilla. Näin parannetaan luovien alojen työntekijöiden mahdollisuuksia ansaita omalla työllään. Tavoitteena on vahvistaa yhteistyötä taiteen ja kulttuurin alojen toimijoiden sekä kasvu- ja rakennemuutosalojen toimijoiden välillä.

Lisätietoa hausta ja ohjeet hakijalle: http://bit.ly/luovaaosaamista2017

 

Lisätietoja: 
Marjo Suviranta, marjo.suviranta@xamk.fi, 044 7028 936