Teatterikorkeakoulu

Raija Vuorio

Arkisto

Hei valmistunut - TeaK haluaa sinut!

Hei valmistunut – TeaK haluaa Sinut!

Teatterikorkeakoulun tärkein sidosryhmä ovat valmistuneet opiskelijat. TeaKilla ei kuitenkaan muiden yliopistojen tapaan ole ollut organisoitua, systemaattista alumnitoimintaa.

Vuosien mittaan alumneita on lähestytty eri tavoin. Sekä suomen- että ruotsinkielisen näyttelijäntyön koulutusohjelmilla on käytössään niin sanottu kummijärjestelmä, jossa valmistuneet toimivat mentoreina nykyisille opiskelijoille. Valo- ja äänisuunnittelun laitos puolestaan on järjestänyt useita tapaamisia entisille opiskelijoilleen. Tanssitaiteen laitos sekä tanssi- ja teatteripedagogiikan laitos ovat kutsuneet vanhat opiskelijat vuosipäiväjuhliin.

Nyt yhteydenpidosta entisiin opiskelijoihin tulee entistä tiiviimpää: Teatterikorkeakoulun alumniyhdistys perustetaan 28.4. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki korkeakoulun alumnit. Yhdistykseen voivat liittyä myös Teatterikorkeakoulussa vakituisessa työ- tai virkasuhteessa olleet. Harkinnanvaraisesti yhdistys voi hyväksyä myös muita jäseniä.

Perustavan kokouksen jälkeen pidetään alumnitapaaminen. Tule tapaamaan kurssikavereita ja kuulemaan uudistuksista Teatterikorkeakoulussa!

TeaKin alumniksi katsotaan Teatterikorkeakoulusta teatteritaiteen tai tanssitaiteen kandidaatiksi, maisteriksi, lisensiaatiksi tai tohtoriksi valmistunut tai TeaKia edeltävissä teatterialan oppilaitoksissa kurssimuotoisen koulutuksen suorittanut henkilö.

Teatterikorkeakoulun alumniyhdistyksen perustava kokous ke 28.4.2010 klo 15–16 ja alumnitapaaminen klo 16–18 TeaKissa. Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Hae jutuista