Teatterikorkeakoulu

Laura Manninen

Arkisto

Tulossa

Tulossa

Ruotsinkielisen näyttelijäntyön professoria valitaan. Hakuaika päättyi huhtikuun alussa ja professorin on tarkoitus aloittaa syksyllä.

Kallio kukkii 14.-23.5. Teatterikorkeakoulu osallistuu kaupunginosan omaan kulttuuriviikkoon tarjoamalla avoimia ennakkoesityksiä, erikoishintaisia näytöksiä sekä tutustumiskierroksia. TeaKin torille pystytetään yhteistyössä Aalto-yliopiston opiskelijoiden kanssa valokuvanäyttely kevään produktioista.

Juha-Pekka Hotinen sai näyttämötaiteen Thalia-gaalassa helmikuussa ohjaaja- ja dramaturgipalkinnon. Perusteluiden mukaan ”Juha-Pekka Hotinen on dramaturgi, ohjaaja, teoreetikko ja pedagogi, joka on lähentänyt toisiinsa teatterin ja esitystaiteen teorioita ja käytäntöä. Hotinen korostaa älyllisen omantunnon merkitystä taiteilijalle. Hän ansaitsee palkinnon erityisesti elämäntyöstään opettajana Teatterikorkeakoulussa.” Nykyään Hotinen toimii Radioteatterissa vastaavana tuottajana.

TeaKin uusi strategia hyväksyttiin maaliskuussa. TeaKin arvoja ovat edelleen yhteisöllisyys, luottamus ja ruumiillisuus. Paperin voi lukea osoitteessa www.teak.fi/Avaintietoa/Strategia.

 

Hae jutuista