Teatterikorkeakoulu

Laura Manninen

Arkisto

uutinen_1_pieni

Tulossa

Alumniklubi käynnistyy 17.1. Klubilla tapaavat erilaiset ja eri-ikäiset teatterin- ja tanssintekijät. Keskustelujen ohella vaihtelevasti pieniä esityksiä tai klippejä esityksistä (ohjelmaehdotukset esiintyjän yhteystiedoin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Ensimmäinen klubi on maanantaina 17.1.2011 ja keskusteluparina Outi Nyytäjä & Tuomas Timonen. Alumniklubin järjestää Teatterikorkeakoulun alumnit - Teaterhögskolans alumner -yhdistys. www.teak.fi/alumni

Esittävät taiteet ja kuvataiteet Aasiassa -tutkimushanke on saanut Suomen Akatemian rahoitusta vuosille 2011–2014. Hanke on Teatterikorkeakoulun ja Kuvataideakatemian yhteinen ja sitä johtaa Esa Kirkkopelto.

Kallio kipinöi 19.11.–28.11. myös Teatterikorkeakoulussa! Ohjelmassa muun muassa maksuttomia ennakkoesityksiä sekä kävelykierrokset Kookoksen ja Vässin rakennuksissa.

Näyttelijäntyön kolmannen vuosikurssin musiikkiteatteriesitys Unia osallistuu Pietarissa kuudetta kertaa järjestettäville kansainvälisille “The Students of a Master” - teatterifestivaalille. Esitys on Drama Theatre Priut Komediantantassa 5.12.

 

Hae jutuista