Antton Mikkonen & Heikki Räisänen

Antton Mikkonen, s. 1987 Oulu

Heikki Räisänen, s. 1981 Muhos

Installaatio Yhtymä

Installaatio Yhtymä on Helsingissä toimiva taidevalmennusyritys. Olemme uusi toimija taidekentällä ja tarjoamme pääsykoevalmennusta Kuvataideakatemiaan. Pyrimme vahvistamaan hakijoiden tahtotilaa ja antamaan monipuolisen kuvan nykytaiteen kentästä ja taidekoulutuksesta. Tulevaisuuden strategiamme on laajentaa tuotepohjaamme taiteen, taiteen tuottamisen, taiteen keräilyn sekä laajemmalle asiakaskunnalle suunnatun taidevalmennuksen suuntaan.

Visiomme

Tuomme uudenlaisen toimintamallin taidekentälle. Kulttuurituotannossa on paljon mahdollisuuksia uudistaa ja nykyaikaistaa toimintoja. Raikas uudelleenajattelu ei tee pahaa kenellekään. Tuomalla muilta tuotannonaloilta toimintamalleja taidesektorille voimme tehostaa taiteen tuotantoa, lisätä resursseja ja voimavaroja sekä luoda näin niin taloudellista kuin myös henkistä lisäarvoa. Uskomme, että uudenlaisella ajattelulla on potentiaalia laajentaa yhteisen jaettavan aluetta, ruokkia sitä ja antaa lisäpotkua myös muille toimijoille.

Arvomme

Kokemusten jakaminen

Pyrimme jakamaan avoimesti osaamistamme. Jakamalla kokemuksiamme toisille uskomme oppivamme myös muilta keskinäisen vuorovaikutuksen kautta.

Uteliaisuus

Uteliaisuus on olemista avoinna kohti uusia mahdollisuuksia. On tärkeää nähdä oman toimialansa ulkopuolelle ja omaksua muualla toimivia toimintamalleja. Pyrkimyksenämme on omaksua paras mahdollinen asiantuntemus.

Yhdessä tekeminen

Yhdessä toimien on helpompi ylittää omat rajoitteet. Luovuus puhkeaa kukkaansa kaikkia rikastuttavassa vuorovaikutusympäristössä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme tämän ympäristön ja löydämme parhaat mahdolliset keinot ongelmien ratkaisemiseksi.

Feeniksteoria

Uutta kohti meneminen vaatii oman itsensä uudistamista; uudelleensyntymistä tuhkasta feenikslinnun tavoin. Mieli on valmistettava uuden kohtaamiseen. Pyrimme päivittämään olotilaamme ja syntymään uudestaan uusille ideoille. Tämä ei tapahdu pelkästään oman itsemme vuoksi, vaan jotta pystyisimme tuottamaan lisää yhteistä jaettavaa.
Â